top of page
Image by Joakim Honkasalo

SIJAINTI

ICY HOT Levi sijaitsee aivan Levin ytimessä, eturinteen juurella - silti omassa rauhassa. Loma-asuintojen ikkunasta näet kaunista luontoa sekä Levin keskustaa ja rinteitä.

 

ICY HOT Levissä olet keskellä kaikkea. Lähimmälle hissille, Glacier Express -tuolihissille on matkaa n. 20 metriä, lähimmälle ladulle n. 50 metriä. Levin keskustan palvelut ja ravintolat ovat muutaman minuutin kävelyn päässä.

Levi on Suomen suurin matkailukeskus, jossa käy vuosittain 750.000 kävijää.  Lähimmälle lentokentälle on 15 km matkaa.

 

Levi tunnetaan maailmanlaajuisesti lumivarmana naisten Maailman Cup -laskettelukilpailupaikkana, jossa on 26 hiihtohissiä ja 230 km latuja. 

Kesällä Levillä sijaitsee myös Suomen pohjoisin 18-väyläinen golf-kenttä, Activity Park ja hurja Bike Park sekä todella laajat kalastus- ja vesiurheilu- ja retkeilymaastot. Älä unohda myöskään maagista kesän valoa, Levillä yötön yö kestää toukokuun lopulta heinäkuun puoliväliin

Vilkkaassa Levin keskustassa on lukuisia ravintoloita, kauppoja, palveluita, keilahalli ja 17-altainen spa. Keskustan ulkopuolella on avara luonto ja siellä mm.  500 vetokoiraa, 12 000 poroa, 2 ratsastustallia, 886 km moottorikelkkareittejä, 10 tunturia ja 718 järveä. Levillä on keskimäärin 111 revontulipäivää vuodessa. 

   

Levillä viihtyvät kaiken ikäiset eikä tekeminen lopu kesken!

CONTACT
bottom of page