top of page
Image by Joakim Honkasalo

LEVI

Levi ICY HOT sijaitsee aivan levin laskettelukeskuksen eturinteen juurellä. Loma-asunnon ikkunoista näet loistavasti Levin luontoa sekä keskustaa ja rinteitä. Levi on Suomen suurin matkailukeskus, jossa käy vuosittain 750.000 kävijää.  

Levi tunnetaan maailmanlaajuisesti lumivarmana naisten Maailman Cup -laskettelukilpailupaikkana, jossa on 26 hiihtohissiä ja 230 km latuja. Kaudelle 2022-23 hiihtokeskus avaa eturinteille, aivan ICY HOT LEVIN läheisyyteen, uuden Glacier Express -tuolihissin sekä hissin viereen ympärivuotisen jäätikön.

Kesällä Levillä sijaitsee myös Suomen pohjoisin 18-väyläinen golf-kenttä, Activity Park ja hurja Bike Park sekä todella laajat kalastus- ja vesiurheilu- ja retkeilymaastot. Älä unohda myöskään maagista kesän valoa, Levillä yötön yö kestää toukokuun lopulta heinäkuun puoliväliin

Vilkkaassa Levin keskustassa on lukuisia ravintoloita, kauppoja, palveluita, keilahalli ja 17-altainen spa. Keskustan ulkopuolella on avara luonto ja siellä mm.  500 vetokoiraa, 12 000 poroa, 2 ratsastustallia, 886 km moottorikelkkareittejä, 10 tunturia ja 718 järveä. Levillä on keskimäärin 111 revontulipäivää vuodessa. 

   

Levillä viihtyvät kaiken ikäiset eikä tekeminen lopu kesken!

CONTACT
Levi-glacier_2048x1157.jpg
Levi-glacier_2048x1157.jpg

LEVIN HIIHTOKESKUS KEHITTYY
ENNEN NÄKEMÄTTÖMÄLLÄ TAVALLA

Oy Levi Ski Resort Ltd jatkaa innovatiivista sekä ympäristöystävällistä kehitystään. Hiihtokeskus rakentaa eturinteille Glacier Express -tuolihissin ja panostaa eturinteen lumivarmuuteen luoden hissin viereen jäätikön.

 

Myös eturinteen valaistus uusitaan led-teknologialla, joka tuottaa päivänvalon väriä luontoa säästäen. Uusien investointien kustannukset ovat noin 7 miljoona euroa.

bottom of page