top of page
Levi päätyhuoneisto 001.jpg

Huoneistot

ICY HOT muodostuu kolmesta erillisestä kiinteistöosakeyhtiöstä, joista ensimmäinen on valmistunut 2023. Yhtiöt koostuvat sekä pihatason rivitalohuoneistoista että kerrostalon rakennetuista chalet-huoneistoista . Pihalle tulee mm. yhteinen oleskelualue, leikkialue ja istutuksia. Projektin seuraava vaihe rakentuu valmiina olevan kiinteistön Levinkuveen puolelle.

 

Lähes kaikki huoneistot ovat yhdessä tasossa ja parkkihallista pääsee esteettömästi hissillä omaan huoneistoon. Yhtiöissä on pyörä-, suksi- ja urheiluvarusteiden varasto- ja huoltotilat. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma n. 3 m2:n varastotila.

Kaikissa huoneistoissa on tilavat parvekkeet tai oma piha-alue. Suurista ikkunoista näkee kaunista Lapin luontoa ja kylän keskustaa. Huoneistokorkeus on kaikkialla normaalia korkeampi yli 270 cm (alaslaskettuja osioita lukuunottamatta).

 

Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon. Jokaisessa huoneistossa on omat vesi- ja sähkömittarit. Äänieristykseen on suunnittelun, rakenteiden ja materiaalien osalta kiinnitetty erityistä huomiota omaa rauhaa ja yksityisyyttä varten. Kaikkiin huoneistoihin tulee miellyttävä lattialämmitys ja oma ilmavaihtojärjestelmä sekä viilennys. Yhtiöön tulee nopeat internet-yhteydet.

 

Huoneistoihin tulee korkealaatuiset materiaalit, kaapistot ja kodinkoneet. Huoneistoissa on omat saunat. Ostajat voivat valita huoneistojen värimaailman ja pintamateriaalit hintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai tilata haluamansa lisä- ja muutostyöt kohteen erillisten muutostyöohjeiden mukaan.

LOFT ASUNNOT

54,5 m² - 221 m²

loma-asunnot 

ROW HOUSET

148 m² - 341 m²

loma-asunnot

DUPLEX HOUSET

128 m² - 131 m²

loma-asunnot

LOFT HOUSE

LOFT ASUNNOT

LOFT HOUSE -rakennus kurkottaa aurinkoon ylväänä Levin päärinteen juurella. Rakennuksessa on 36 erikokoista chalet-huoneistoa kaksioista hulppeaan kattohuoneistoon. Rakennuksen alimmissa kerroksissa sijaitsevat kuntosali, runsaat varastotilat, varusteiden säilytys- ja huoltotilat sekä pysäköintihalli pyörille ja autoille. Näistä tiloista on hissiyhteys asuntoihin.

                                               Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempina

C11   (Myyty)
C12   (Myyty)
C13   (Myyty)
C14   (Myyty)
C15   (Myyty)
C23 
C24   (Myyty)


C1 56,5 m² (Myyty) 
C2   (Myyty)
C3   (Myyty)
C4   (Myyty)
C5   (Myyty)
C8   (Myyty)
C9   (Myyty)
C10 (Myyty)

HUONEISTOT 54,5 m2

HUONEISTOT 69,5 m2


C6   (Varattu)

HUONEISTOT 75,5 m2

C12    (Myyty)
C21    (Myyty)

HUONEISTOT 79 m2

C13   (Myyty)
C22   (Myyty)


 

HUONEISTOT 105 m2

C7                      C26       
C17                    C27  (Myyty)
C18   (Myyty)    C33

 

HUONEISTOT 61 m2

C16
C25
C32   

 

HUONEISTOT 111 m2

C19                    C29 (Myyty)
C20   (Myyty)     C31
C28   (Myyty)

 

HUONEISTOT 341m2

C30 (Myyty)
 

ROW HOUSE

ROW HOUSE on erillinen rivitalo kiinteistön pihakannella, jossa voit nauttia sekä ylellisyydestä että yksityisyydestä aivan Levin ytimessä. Asunnoista kolme on kooltaan148 m2 ja yksi kulma-asunto kahdella omalla autotallilla 341 m2.  Voit nauttia upeista näkymistä Levin päärinteeseen ja Levin keskustaan omalta terassiltasi tai kahden kerroksen avarista ikkunoista. Asunnoista on myös suora hissiyhteys kellarikerroksen autohalliin ja monipuolisiin aputiloihin.

                                               Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempina

Anchor 2

DUPLEX HOUSE

DUPLEX HOUSET

DUPLEX HOUSE on paritalo paraatipaikalla kaikkien palveluiden ytimessä, mutta silti omassa rauhassaan. Se sijaitsee kiinteistön pihakannella, mutta asunnoista on suora hissiyhteys kellarikerroksen autohalliin ja monipuolisiin aputiloihin. Asunnot ovat kooltaan 128 m2 ja 131 m2. Voit nauttia upeista näkymistä Levin päärinteeseen ja Levin keskustaan omalta terassiltasi ja huoneiston avarista ikkunoista. Asuntoihin kuuluu oma ulkovälinevarasto heti ulko-oven vieressä.

                                                                 Klikkaa kuvia nähdäksesi suurempina

bottom of page