top of page
Lingonberry.gif

CRANBERRY

ICY HOT Levi Cranberry, projektin ensimmäinen vaihe, koostuu pihatason neljästä rivitalohuoneistosta, kahdesta paritalohuoneistosta ja yhdestä 5-kerroksisesta rakennuksesta, jossa on 35 kpl chalet-huoneistoja. Pihalle tulee mm. yhteinen oleskelualue, leikkialue ja istutuksia. Projektin seuraava vaihe Levi Lingonberry on nyt ennakkomarkkinoinnissa.

LOFT HOUSE

LOFT HOUSE -rakennus kurkottaa aurinkoon ylväänä Levin päärinteen juurella. Rakennuksessa on 35 erikokoista chalet-huoneistoa kaksioista hulppeaan kattohuoneistoon. Rakennuksen alimmissa kerroksissa sijaitsevat yhtiön oma kuntosali, runsaat varastotilat, varusteiden säilytys- ja huoltotilat sekä pysäköintihalli pyörille ja autoille. Näistä tiloista on hissiyhteys asuntoihin.

LOFT HOUSE C17.jpg

HUONEISTOT 105 m2

C7                             C26

C17                           C33

HUONEISTOT 111 m2

C19

C31

ROW HOUSE

ROW HOUSE on erillinen rivitalo kiinteistön pihakannella, jossa voit nauttia sekä ylellisyydestä että yksityisyydestä aivan Levin ytimessä. Asunnoista kolme on kooltaan 148 m2 ja yksi kulma-asunto kahdella omalla autotallilla 341 m2.  Voit nauttia upeista näkymistä Levin päärinteeseen ja Levin keskustaan omalta terassiltasi tai kahden kerroksen avarista ikkunoista. Asunnoista on myös suora hissiyhteys kellarikerroksen autohalliin ja monipuolisiin aputiloihin.

                                                              Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempina

Anchor 2
ROW HOUSE B1 alakerta.jpg
ROW HOUSE B4 alakerta.jpg

HUONEISTOT 148 m2

B3  

kaksikerroksinen

HUONEISTOT 341 m2

B4

kolmekerroksinen

Klikkaa nähdäksesi suurempana

DUPLEX HOUSE

DUPLEX HOUSET

DUPLEX HOUSE on paritalo paraatipaikalla kaikkien palveluiden ytimessä, mutta silti omassa rauhassaan. Se sijaitsee kiinteistön pihakannella, mutta asunnoista on suora hissiyhteys kellarikerroksen autohalliin ja monipuolisiin aputiloihin. Asunnot ovat kooltaan 128 m2 ja 131 m2. Voit nauttia upeista näkymistä Levin päärinteeseen ja Levin keskustaan omalta terassiltasi ja huoneiston avarista ikkunoista. Asuntoihin kuuluu oma ulkovälinevarasto heti ulko-oven vieressä.

                                                                                        Klikkaa kuvia nähdäksesi suurempina

1. Kerros                                                             2. Kerros

HUONEISTO 128,5 + 35,5 m²

A1

bottom of page