top of page
Levi päätyhuoneisto 001.jpg

HUONEISTOT

ICY HOT Levi muodostuu kolmesta erillisestä yhtiöstä. Cranberry, projektin ensimmäinen vaihe, valmistui 12/2023. Toisen vaiheen Lingonberryn ennakkomarkkinointi on käynnissä ja rakentaminen alkaa keväällä 2024. Kolmannen osan, Blueberryn, suunnittelu on vielä kesken.

 

Huoneistoja varataan vauhdilla, valitse omasi vielä vapaina olevista!  

 

Kaikki chalet-huoneistot ovat yhdessä tasossa ja parkkihallista pääsee esteettömästi hissillä omaan huoneistoon. Yhtiöissä on suksi- ja urheiluvarusteiden säilytys- ja huoltotilat. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma n. 3 m2:n varastotila.

Lähes kaikissa huoneistoissa on tilavat parvekkeet tai oma piha-alue. Suurista ikkunoista näkee kaunista Lapin luontoa ja kylän keskustaa. Huoneistokorkeus on kaikkialla normaalia korkeampi yli 270 cm (alaslaskettuja osioita lukuunottamatta).

 

Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon. Jokaisessa huoneistossa on omat vesi- ja sähkömittarit. Äänieristykseen on suunnittelun, rakenteiden ja materiaalien osalta kiinnitetty erityistä huomiota omaa rauhaa ja yksityisyyttä varten. Kaikkiin huoneistoihin tulee miellyttävä lattialämmitys ja oma ilmavaihtojärjestelmä sekä viilennys. Yhtiöön tulee nopeat internet-yhteydet.

 

Huoneistoihin tulee korkealaatuiset materiaalit, kaapistot ja kodinkoneet. Huoneistoissa on omat saunat. Ostajat voivat valita huoneistojen värimaailman ja pintamateriaalit hintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai tilata haluamansa lisä- ja muutostyöt kohteen erillisten muutostyöohjeiden mukaan.

CRANBERRY

1. Rakennusvaihe

LINGONBERRY

2. Rakennusvaihe

bottom of page